Smažený okoun s dušeným celerem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
674 mg
Cukr
727 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety pokapeme citronovou šťávou, opepřme a osolíme. Celer omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olivový olej a porce ryby na něm osmažíme z obou stran dozlatova. Osmažené vyjmeme, zabalíme do alobalu a uložíme do tepla.
  • 3
    Do výpeku v pánvi dáme celer a dusíme ho za stálého míchání 5 minut. Poté přilijeme pomerančovou šťávu, dochutíme zázvorem, pepřem a solí, promícháme a necháme ještě krátce prudce povařit.
  • 4
    Dušený celer rozdělíme na talíře, přidáme k němu ryby a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.