Smažený telecí jazyk

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
33 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
795 mg
Cukr
974 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jazyky důkladně omyjeme a uvaříme pozvolna ve slané vodě.
  • 2
    Po uvaření je vyndáme a vložíme do studené vody, oloupeme a necháme vychladnout.
  • 3
    Potom je podélně nakrájíme na porce, z obou stran posolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci s mlékem a strouhance.
  • 4
    Smažíme zprudka po obou stranách v rozpáleném sádle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.