Smažený tuňák s červenou řepou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
15 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka omyjeme pod studenou vodou, osušíme, z obou stran opepříme, osolíme a nakrájíme na nudličky, červenou řepu pokrájíme na kousky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, kousky ryby na něm za stálého míchání osmažíme do křupava, poté je vyjmeme a uložíme v míse v teple (například v mírně vyhřáté troubě).
  • 3
    Do vypečeného tuku v pánvi nasypeme zázvor, přidáme červenou řepu, podle chuti opepříme, osolíme, mícháme a prohříváme přibližně 5 minut. Následně k řepě přidáme kousky tuňáka, vše důkladně promícháme.
  • 4
    Směs rozdělíme na servírovací talíře, přidáme lžičku zakysané smetany a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.