Směs masa na rožni
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůJátra vepřová
- 100gramůVepřový bok uzený
- 100gramůHovězí svíčková
- 100gramůVepřové ledvinky
- 60gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100gramůSkopová kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé plátky a očištěné ledvinky rozpůlíme. Plátky osolíme, opepříme a napícháme na jehly střídavě s kolečky cibule. Jehly položíme přes okraj pekáče s olejem nebo je položíme na rošt.
- 2Pekáč dáme do trouby a během rožnění maso často poléváme.
- 3Podáváme na jehlách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.