Směs ze srnčí kýty se zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 600gramůSrnčí kýta
    • 80mililitrůOlej rostlinný
    • 1kusCibule
    • 150gramůPórek
    • 1kusPaprika zelená
    • 2kusyFeferony
    • 1lžíceKečup
    • 1lžičkaOmáčka sójová
    • 300mililitrůHovězí vývar základní
    • 0,25lžičkaPepř černý mletý
    • 120gramůKukuřice cukrová
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
34 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na tenké plátky, feferonky a papriku zbavíme semen a nakrájíme na jemné proužky, pórek nakrájíme na tenká kolečka, kukuřice nakrájíme na špalíčky.
  • 2
    Maso osmažíme v rozpáleném oleji, přimícháme cibuli a ostatní zeleninu, kečup, sojovou omáčku, sůl, pepř, dobře promícháme a zarestujeme. Poté do směsi vmícháme vývar, v němž jsme rozšlehali Solamyl a asi pět minut provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.