Smetanová omáčka z jarní cibulky

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
765 mg
Cukr
528 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku (jak horní, tak dolní část) drobně nasekáme, vložíme do misky, přilijeme smetanu, citrónovou šťávu, přidáme hořčici, poté všechny suroviny důkladně promícháme.
  • 2
    Směs ochutnáme, podle vlastní chuti ji dochutíme mletou paprikou, solí, pepřem, nakonec vlijeme olej a opět dobře promícháme. Hotovou omáčku vložíme do lednice, kde ji udržujeme až do její podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.