Smetanová polévka s řeřichou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
341 mg
Cukr
725 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, podlijeme vínem a chvíli povaříme.
  • 2
    Potom přilijeme vývar, přivedeme k varu a přidáme část omyté, nakrájené řeřichy. Hrnec s polévkou odstavíme z plotny.
  • 3
    Smetanu rozmícháme se solamylem a vmícháme do polévky. Nakonec přidáme zbylou řeřichu a podle chuti sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.