Smetanové penne s krevetami a krůtím masem

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
18 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
217 mg
Cukr
864 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa nakrájíme na proužky, vložíme do zapékací mísy, zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Maso zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia doměkka.
  • 2
    Krůtí maso necháme vychladnout a proužky rozdělíme napůl. Šťávu z masa odložíme stranou.
  • 3
    Fazole uvaříme doměkka, slijeme z nich vodu a odstraníme vnější bílou slupku.
  • 4
    Na pánvi na mírném ohni rozmrazíme krevety, přimícháme mouku a opatrně spojíme. Za stálého míchání vaříme ještě asi 2 minuty.
  • 5
    Smetanu zředíme šťávou z masa, přidáme krevety a za stálého míchání vaříme, dokud nevznikne omáčka.
  • 6
    Přidáme fazole, osolíme, opepříme, přidáme krůtí maso, prohřejeme a ihned podáváme s horkými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.