Smetanový bylinkový krém
20 min.
Ingredience
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSardelová pasta
- 1lžíceKopr čerstvý
- 2lžíceMajonéza
- 1lžíceSýr Lučina - termizovaný
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
76 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
306 mg
Cukr
180 mg
Postup přípravy
- 1Smetanu do tuha ušleháme, majonézu smícháme s Lučinou, octem, sardelovou pastou a citronovou šťávou. Směs zlehka spojíme se šlehačkou. Nakonec do krému vmícháme nasekanou petrželku a kopr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.