Smetanový guláš s pivem
40 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyBrambory
- 350gramůSalám Gothajský
- 2lžíceSádlo vepřové škvařené
- 2kusyCibule
- 700mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
32 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Gothajský salám a cibuli nakrájíme na kostičky, brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
- 2Na sádle zpěníme cibuli, přidáme salám a restujeme.
- 3Poté vsypeme koření a sůl, promícháme a zalijeme pivem. Pod pokličkou dusíme, až brambory změknou.
- 4Do guláše vlijeme smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku, chvíli povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.