Smetanový guláš s pivem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
32 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gothajský salám a cibuli nakrájíme na kostičky, brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme salám a restujeme.
  • 3
    Poté vsypeme koření a sůl, promícháme a zalijeme pivem. Pod pokličkou dusíme, až brambory změknou.
  • 4
    Do guláše vlijeme smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku, chvíli povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.