Smetanový pudink se sýrem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
39 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rozkvedlané smetany zašleháme žloutky a 200 g mouky, osolíme, necháme chvíli stát. Poté do směsi zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a nastrouhaný sýr.
  • 2
    Pudink pečeme v máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formě ve vodní lázni v troubě přibližně hodinu.
  • 3
    Podáváme ho posypaný nasekanou petrželkou a politý rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.