Smetanový salát z okurek a ředkviček
15 min.
Ingredience
- 600gramůOkurka salátová
- 300gramůŘedkvička
- 1kusSalát hlávkový
- 100gramůCibule - nať
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1kusPaprika oranžová
- 150mililitrůZakysaná smetana
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Okurky a ředkvičky nakrájíme na plátky, salát rozebereme na listy, propláchneme, necháme okapat, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Cibulovou nať, kopr a petrželovou nať nasekáme nadrobno.
- 2Mísu vyložíme salátovými listy, poklademe plátky okurek a ředkviček, osolíme, posypeme cibulovou natí, paprikou a přelijeme smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.