Snadné indické kuře se zelným salátem

85 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
29 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu z limetek, stonky koriandru, mletý kmín, citrónovou kůru a olej smícháme.
  • 2
    Kuřecí stehna, bez kůže, třikrát nařízneme, posypeme kurkumou a polovinou limetkové směsi. Necháme minimálně 15 minut marinovat.
  • 3
    V troubě na 200°C pečeme asi 50 minut.
  • 4
    Červené zelí a mrkev, nakrájíme, smícháme se zbylou limetkovou směsí a lístky koriandru.
  • 5
    Podáváme ke kuřeti. Jako příloha může být rýže nebo indický chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.