Snapper s černou fazolovou omáčkou

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.
  • 2
    Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.
  • 3
    Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.
  • 4
    Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.
  • 5
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.