Snapper s černou fazolovou omáčkou
20 min.
Ingredience
- 900gramůSnapper
- 3stroužkyČesnek
- 2lžíceFazolová černá omáčka
- 2lžičkyOlej sezamový
- 2lžíceOmáčka sojová světlá
- 2lžičkyCukr moučkový
- 2lžíceSherry brandy
- 1kusPórek
- 1kusPaprika červená
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.
- 2Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.
- 3Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.
- 4Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.
- 5Poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.