Sobotní snídaně
25 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusycelozrnna houska
- 10gramůMáslo čerstvé
- 80gramůChléb toastový
- 60gramůPresident Camembert linea
- 60gramůMarmeláda brusinková
- 4kusyPomeranče
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPažitka
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
984 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
12 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.
- 2Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.
- 3Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.
- 4Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.