Sobotní snídaně

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
984 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
12 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.
  • 2
    Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.
  • 3
    Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.
  • 4
    Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.