Soljanka z hovězí svíčkové

110 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Osmažíme ji na části tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a nakrájené maso a vše společně podusíme. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do poloměkka.
  • 3
    Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak a znovu osmahneme. Podlijeme vlažnou vodou, rozmícháme, přidáme omytý citron nakrájený na plátky, přilijeme červené víno a dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec maso dosolíme a do šťávy přimícháme na drobné kostky nakrájené okurky a třený česnek, podušený na zbylém tuku.
  • 5
    Vše ještě chvíli podusíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.