Soté s vepřovými ledvinkami

65 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
52 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
942 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledvinky očistíme, vykrájíme močovody, ledvinky nakrájíme na nudličky a necháme stát v mléce. Poté ledvinky několikrát propláchneme vodou, necháme okapat. Očištěné maso nakrájíme na nudličky. Cibuli pokrájíme na jemno, očištěné žampiony rozkrájíme na plátky.
  • 2
    Na másle s olejem osmažíme všechno maso, přidáme zpěnit cibuli, žampiony, směs opepříme a za občasného míchání dusíme. Když je maso měkké, přidáme sůl, vmícháme smetanu a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.