Šoulet s vláčným a šťavnatým masem

140 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme olej, nahrubo pokrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou kedlubnu a mrkev. Zahříváme a když cibulka trochu zpění přidáme maso, fazole, oloupaný česnek, brambory a pórky nakrájené na špalíčky.
  • 2
    Zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme nejméně 2hodiny. Ideální je vaření přes noc v troubě na 80C.
  • 3
    Nádobu otevřeme až při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.