Šoulet s vláčným a šťavnatým masem
140 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 1hrstFazole bílé
- 2lžíceOlej olivový
- 4kusyBrambory
- 2kusyPórek
- 5kusůMrkev kořen
- 3stroužkyČesnek
- 0,5kilogramHovězí libové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce dáme olej, nahrubo pokrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou kedlubnu a mrkev. Zahříváme a když cibulka trochu zpění přidáme maso, fazole, oloupaný česnek, brambory a pórky nakrájené na špalíčky.
- 2Zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme nejméně 2hodiny. Ideální je vaření přes noc v troubě na 80C.
- 3Nádobu otevřeme až při podávání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.