Souvlaky

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
48 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
130 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kýtu nakrájíme na kostky o velikosti 4 - 5 cm.
  • 2
    Maso dáme do mísy a přelijeme jej olivovým olejem, ve kterém jsme rozmíchali bílé víno, sůl, pepř, tymián a majoránku.
  • 3
    Přidáme bobkový list a šťávu z citronu.
  • 4
    Vše dobře promícháme a dáme na 12 hodin odležet do chladničky.
  • 5
    Před grilováním maso vyjmeme z marinády, aby odkapalo.
  • 6
    Grilujeme na roštu 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.