Špagetová omeleta

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
18 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme do ní špagety a podle návodu je uvaříme al dente - na skus. Poté je scedíme, vychladlé pokrájíme na menší kusy a dáme je do mísy.
  • 2
    Omytou čerstvou bazalku a petrželovou nať pokrájíme nadrobno. Tvrdý sýr jemně nastrouháme do mísy. Přidáme šunku pokrájenou na malé nudličky, jedno celé vejce, bylinky, 2 špetky chilli, sůl podle chuti, vše smícháme a přidáme ke špagetám.
  • 3
    Ve větší rozehřáté teflonové pánvi si dno potřeme olejem. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a zapracujeme ho do směsi se špagetami. Pak špagetové těsto nalijeme do pánve a usmažíme omeletu, z každé strany dozlatova.
  • 4
    Na talíř dáme opečenou omeletu, ozdobíme ji rozkrájenými cherry rajčaty, na plátky pokrájenými ředkvičkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.