Špagetová omeleta s tymiánem
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 200gramůCuketa
- 4kusyTymián čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůVejce slepičí
- 3lžíceMléko polotučné
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 2V pánvi na rozehřátém másle podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a cuketu. Vmícháme uvařené špagety, otrhané lístky tymiánu a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Omeletu opékáme tak dlouho, až se vejce srazí. Potom ji obrátíme a opečeme do zlatova.
- 3Omeletu rozdělíme na 4 díly a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.