Špagetová omeleta s tymiánem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém másle podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a cuketu. Vmícháme uvařené špagety, otrhané lístky tymiánu a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Omeletu opékáme tak dlouho, až se vejce srazí. Potom ji obrátíme a opečeme do zlatova.
  • 3
    Omeletu rozdělíme na 4 díly a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.