Špagetový nákyp s parmskou šunkou

55 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
225 mg
Cukr
167 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu špagety, scedíme a odložíme stranou.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 220°C. Připravíme si plátky parmské šunky a ementál nastrouháme nahrubo. Zapékací mísu vymažeme máslem.
  • 3
    Do zapékací mísy střídavě vrstvíme špagety, plátky parmské šunky a bešamelovou omáčku, poslední vrstvou budou špagety, které posypeme nastrouhaným ementálem. Vložíme do trouby a pečeme 20 minut.
  • 4
    Po upečení servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.