Špagetový salát s fazolkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Doba vaření je přibližně 20 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, bazalku posekáme. V misce smícháme ocet, olej, hořčici, kysanou smetanu, osolíme, opepříme a důkladně rozmícháme. Přidáme bazalku, rajčata, fazolky, kousky tuňáka z konzervy, dobře vše smícháme a salát rozdělíme do salátových mističek. Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.