Špagetový salát s fazolkami
40 min.
Ingredience
- 500gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 60gramůCibule
- 175gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 300gramůRajčata
- 30mililitrůOcet vinný
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
- 15gramůHořčice
- 30mililitrůZakysaná smetana
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 5gramůBazalka
- 250gramůŠpagety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Doba vaření je přibližně 20 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, bazalku posekáme. V misce smícháme ocet, olej, hořčici, kysanou smetanu, osolíme, opepříme a důkladně rozmícháme. Přidáme bazalku, rajčata, fazolky, kousky tuňáka z konzervy, dobře vše smícháme a salát rozdělíme do salátových mističek. Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.