Špagety boloňské

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v dostatečném množství mírně osolené vody téměř doměkka - nesmějí být převařené. Propláchneme je, necháme okapat a promastíme 1/4 tuku.
  • 2
    Na zbylém tuku krátce podusíme na malé kostičky nakrájenou šunku, opláchnutá, očištěná a nakrájená rajčata a přidáme kečup. Vše krátce podusíme a přisolíme.
  • 3
    Uvařené špagety promícháme s podušenou horkou směsí a mírně opepříme.
  • 4
    Při podávání jednotlivé porce posypeme strouhaným tvrdým sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.