Špagety carbonara

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1620 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
110 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím připravíme omáčku. Slaninu zbavíme kůže a nakrájíme na nudličky. Při střední teplotě dokřupava opečeme.
  • 3
    V misce rozšleháme vejce, strouhaný parmazán a smetanu, vmícháme slaninu, omáčku nalijeme na těstoviny a v hrnci ještě krátce prohřejeme, aby omáčka zhoustla. Můžeme dochutit pepřem.
  • 4
    Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.