Špagety po provensálsku
30 min.
Ingredience
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 4litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceBazalka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a přidáme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku. Vzniklou pastu spolu s nastrouhaným sýrem nasypeme na horké špagety.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.