Špagety po římsku

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
918 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
40 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji restujeme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli asi 5 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou pancettu a opékáme ji asi 5 minut. Podlijeme vínem, které svaříme na polovinu. Do základu vmícháme rajčata a zvolna povaříme 15 minut do zhoustnutí. Omáčku osolíme a opepříme. V dostatečném množství osolené vody uvaříme špagety, scedíme a vmícháme do omáčky. Pokrm dobře promícháme a podle potřeby přisolíme. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.