Špagety s battargou
20 min.
Ingredience
- 60mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5lžičekBottarga
- 350gramůŠpagety
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
99 mg
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
- 2Mezitím v pánvi zahřejeme polovinu množství olivového oleje. Vložíme oloupané stroužky česneku a za stálého míchání smažíme 5 minut při mírném ohni. Česnek z pánve vyjmeme a již dále nepoužíváme.
- 3Pánev s olejem ochuceným česnekem vrátíme na plotnu a přidáme uvařené těstoviny. Smícháme, osolíme, opepříme a přilijeme zbývající olej. Hotový pokrm posypeme nastrouhanou bottargou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.