Špagety s battargou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
99 mg
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
  • 2
    Mezitím v pánvi zahřejeme polovinu množství olivového oleje. Vložíme oloupané stroužky česneku a za stálého míchání smažíme 5 minut při mírném ohni. Česnek z pánve vyjmeme a již dále nepoužíváme.
  • 3
    Pánev s olejem ochuceným česnekem vrátíme na plotnu a přidáme uvařené těstoviny. Smícháme, osolíme, opepříme a přilijeme zbývající olej. Hotový pokrm posypeme nastrouhanou bottargou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.