Špagety s česnekem a feferonkami

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce nalijeme 10l vody a přidáme 150g mořské soli. Přivedeme k varu, vložíme špagety a vaříme je na skus. Po uvaření špagety slijeme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme oloupané, na tenké plátky nakrájené stroužky česneku a nakrájené feferonky. Opečeme a vmícháme uvařené špagety (pokud ve špagetách zůstane trocha vody po vaření, nevadí.) Vše dobře promícháme. Pokrm upravíme na talíře, ozdobíme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.