Špagety s česnekem a feferonkami
30 min.
Ingredience
- 10litrůVoda pitná
- 150gramůSůl mořská
- 400gramůŠpagety, Makarony
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
- 2kusyFeferony
- 16stroužkůČesnek
- 1hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce nalijeme 10l vody a přidáme 150g mořské soli. Přivedeme k varu, vložíme špagety a vaříme je na skus. Po uvaření špagety slijeme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme oloupané, na tenké plátky nakrájené stroužky česneku a nakrájené feferonky. Opečeme a vmícháme uvařené špagety (pokud ve špagetách zůstane trocha vody po vaření, nevadí.) Vše dobře promícháme. Pokrm upravíme na talíře, ozdobíme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.