Špagety s fenyklem a lososem

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
13 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý fenykl nakrájíme na nudličky. Nať odložíme stranou. Fenykl a fenyklová semínka opékáme na rozehřátém másle asi 3 minuty, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar a povaříme 10 minut.
  • 2
    Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Omyté filety lososa osušíme pokapeme citronovou šťávou a nakrájíme na plátky.
  • 4
    Povařený fenykl zahustíme jíškou, vmícháme zakysanou smetanu, plátky lososa a prohřejeme je v omáčce asi 3 minuty. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 5
    Špagety a omáčku upravíme na talíře a posypeme fenyklovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.