Špagety s lososem a krevetami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
4 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hluboké pánve položíme lososa kůží nahoru. Přilijeme víno, vložíme pár lístků bazalky, osolíme a opepříme. Uvedeme do varu, přikryjeme poklicí a povaříme 5 minut. Poté rybu vyjměme a necháme vychladnout.
  • 2
    Do pánve s vinnou omáčkou přilijeme smetanu a na drobné kousky nakrájená rajčata a znovu uvedeme do varu. Dobře promícháme a snížíme teplotu. Necháme povařit 15 minut. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.
  • 3
    Rybu pomocí vidličky rozdělíme na velké kousky. Kůži a jakékoli kosti odstraníme. Přidáme vařené loupané krevety a kousky lososa do omáčky a opatrně vše promícháme. Ochutnáme a dle potřeby dochutíme.
  • 4
    Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a ihned podáváme posypané lístky čestvé bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.