Špagety s marinovanou zeleninou

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
9 g
Sacharidy
112 g
Vláknina
13 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky očistíme, polovinu nakrájíme na kostičky a druhou polovinu na proužky. Oloupaný celer a omytá rajčata pokrájíme na kostičky, očištěné cibulky na tenká kolečka.
  • 2
    Tymián omyjeme, osolíme a otrháme lístky. Několik ponecháme na ozdobu, ostatní smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Směsí přelijeme připravenou zeleninu, necháme asi 2 hodiny stát.
  • 3
    Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme, necháme okapat. Upravíme je na talíře spolu se zeleninovou směsí, ozdobíme lístky tymiánu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.