Špagety s marsalou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi s máslem podusíme na velice mírném ohni nakrájený pórek, aby změkl, případně podléváme troškou vody.
  • 2
    Poté přilijeme víno a společně s cukrem vaříme asi 15 minut. Po odpaření vína zůstane sirupová omáčka. Dochutíme a dáme stranou.
  • 3
    Špagety ve slané vodě uvaříme a scedíme, když jsou úplně hotové.
  • 4
    Na talíř z nich za pomocí malé misky a vidličky utvoříme hnízdečka.
  • 5
    Zalijeme omáčkou z marsaly a posypeme sýrem nakrájeným na slabé
  • 6
    lupínky .

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.