Špagety s mletým skopovým masem po srbsku
65 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 300gramůŠpagety, Makarony
- 100gramůSýr Čedar
- 1kusCibule
- 300gramůSkopová plec
- 6stroužkůČesnek
- 1šálekKečup
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osmahneme je a osolíme. Dusíme asi 25 minut.
- 2Omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na proužky, přidáme k masu, ještě 5 minut podusíme. Maso ochutíme prolisovaným česnekem a přilijeme tolik kečupu, aby vznikla hustší omáčka.
- 3V osolené vařící vodě uvaříme špagety, scedíme je, promastíme olejem. Rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe masovou omáčkou a povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
- 4Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.