Špagety s omáčkou z tuňáka

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
876 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
135 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vařící osolenou vodou dáme vařit špagety.
  • 2
    Konzervovaného tuňáka necháme okapat a rozdělíme jej na malé kousky. Ančovičky sdedíme a okapané nakrájíme na poloviny. Petrželku opláchneme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.
  • 3
    Připraveného tuňka, ančovičky a část petrželky v mixéru rozmixujeme s olejem. Přidáme smetanu, vše ještě jednou promixujeme a dochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Uvařené těstoviny scedíme, promícháme je s máslem, potom je smícháme s omáčkou, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme posypané zbylou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.