Špagety s pancettou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
16 mg
Cukr
504 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme vařit osolenou vodu, do které následně vložíme špagety. Vaříme do měkka 8 minut. Poté je scedíme a udržujeme v teple. Mezitím dáme rozehřát do hluboké pánve olej, do nějž přidáme nadrobno nakrájenou pancettu a opékáme ji 8 minut. Smetanu s vejci rozšleháme, osolíme, opepříme. Uvařené špagety vrátíme opět do velkého hrnce, přidáme opečenou pancettu, vejce se smetanou a půlku nastrouhaného parmezánu. Pořádně promícháme a servírujeme na předehřáté talíře. Posypeme zbylým parmezánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.