Špagety s piri piri kořením a vínem

22 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle pokynů na obalu uvaříme ve vroucí vodě šapgety "al dente". Vodu vylijeme a špagety držíme v teple.
  • 2
    Na středním plameni rozehřejeme olivový olej a na něm restujeme krájenou cibuli a prolisovaný česnek do změknutí cibule, tj. asi 3 minuty.
  • 3
    Poté přidáme koření piri piri, směs plodů moře a 2 minuty ohříváme, nalejeme víno, poté ještě minutu povaříme.
  • 4
    Přihodíme na kosky rozkrájená konzervovaná rajčata, rajčatový protlak, cukr i nadrobno nasekanou petrželovou nať, na mírném ohni vaříme 5 minut.
  • 5
    Hotovou omáčku rozdělíme na špagety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.