Špagety s pórkovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a zprudka orestujeme na másle. Přidáme sůl, pepř, čerstvou nebo sušenou bazalku a přilijeme smetanu. Vše krátce povaříme. Uvařené špagety upravíme na talíře a přelijeme pórkovou omáčkou. Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem. Kečup podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.