Špagety se žampiony a uzeným masem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na silnostěnné pánvi rozehřejeme máslo s olejem. Nakrájíme šalotky, žampiony a uzené maso a vše smažíme na pánvi asi 3 minuty dohněda.
  • 2
    Přidáme rozdrobený bujón s vínem do žampionové směsi a povaříme asi 2 minuty. Přidáme rajčatový protlak a znovu krátce povaříme, dokud šalotka nezměkne. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 3
    Mezitím uvaříme špagety. Scedíme je a šálek slité vody přidáme do směsi v pánvi. Minutu promícháme, dle potřeby můžeme přidat ještě pár lžic vody ze špaget, je-li směs příliš suchá.
  • 4
    Podáváme s parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.