Spaghetti s chřestem

65 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Od chřestu odlomíme spodní dřevnaté konce a zbytek oloupeme. Špičky odkrojíme a dáme stranou. Chřest nakrájíme na krátké špalíky.
  • 2
    Ty vložíme na pánev do rozpáleného oleje a 5 minut restujeme na středním ohni. Přidáme česnek a rajčata - uzrálá,oloupaná a zbavená semen, osolíme,přiklopíme a 15 minut vaříme na mírném ohni.
  • 3
    Přidáme hlavičky chřestu a vaříme dalších 10 minut /dokud chřest nezměkne/.Přendáme do vyhřáté mísy.
  • 4
    Uvaříme špagety dle návodu na obalu, scedíme a přidáme k omáčce do mísy. Posypeme pecorinem - čerstvě nastrouhaným ,dobře promícháme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.