Spaghetti s pancettou a čerstvou majoránkou

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pancettu nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi až zesklovatí.Vyndáme ji a odložíme stranou.
  • 2
    Na stejné pánvi orestujeme cibuli najemno nakrájenou.Přidáme rajčata oloupaná,zbavená semínek a nahrubo nakrájená.Vaříme prudce asi 25 minut dokud nezmenší objem.Potom přidáme orestovanou pancettu a vaříme dalších 5 minut.Nakonec do směsi přidáme najemno nakrájenou čerstvou majoránku.Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým černým pepřem.
  • 3
    Mezitím uvaříme špagety dle návodu na obalu.Scedíme a přendáme na servírovací talíř.Opatrně vmícháme omáčku.
  • 4
    Nakonec pokrm posypeme čerstvě strouhaným pecorinem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.