Spaghetti se syrovými artyčoky

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
937 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
11 g
Sacharidy
205 g
Vláknina
75 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme dle návodu na obalu.Scedíme a dáme do vyhřáté mísy.Atyčoky zbavíme vnějších tuhých listů.Odkrojíme asi dva centimetry od špičky.Rozkrojíme napůl a odstraníme zkadeřený vnitřek.Artyčoky nakrájíme na velmi tenké plátky,dáme do mísy se studenou vodou a citronovou šťávou asi na patnáct minut.Potom je vyndáme,necháme dobře okapat a osušíme.Takto připravené artyčoky přidáme do mísy se špagetami,ochutíme solí,pepřem a pokapeme olejem.Dobře promícháme,přidáme parmezán nastouhaný na vločky a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.