Špaldový salát s tofu
45 min.
Ingredience
- 150gramůPšenice Špalda
- 2kusyRajčata
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaProvensálské koření
- 1špetkaSůl
- 2kusyPaprika červená
- 0,5kusOkurka salátová
- 1hrstOřechy burské pražené
- 1lžíceCitronová šťáva
- 150gramůSýr sójový - Tofu
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si špaldu, vaříme 30 minut pod pokličkou se špetkou soli, ale nemícháme.
- 2Nakrájíme tofu, papriky, rajčata a okurku na kostičky.
- 3K zelenině s tofu přidáme oříšky a uvařenou špaldu.
- 4Ochutíme zálivkou z olivového oleje smíchaného s provensálským kořením, citronovou šťávou a špetkou soli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.