Španělská omeleta s rajčaty
25 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 20gramůPetržel kudrnka
- 6kusůRohlíky bílé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a dvě rajčata nakrájíme nadrobno a přisypeme na pánev, kde jsme rozpálili část máslo. Restujeme zprudka asi dvě minuty.
- 2V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, přimícháme cibuli s rajčaty a vlijeme na pánev, kam jsme přidali zbylé máslo. Pečeme po obu stranách dozlatova. Ozdobíme čerstvou petrželkou.
- 3Podáváme jako snídani s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.