Španělská omeleta s rajčaty

25 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a dvě rajčata nakrájíme nadrobno a přisypeme na pánev, kde jsme rozpálili část máslo. Restujeme zprudka asi dvě minuty.
  • 2
    V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, přimícháme cibuli s rajčaty a vlijeme na pánev, kam jsme přidali zbylé máslo. Pečeme po obu stranách dozlatova. Ozdobíme čerstvou petrželkou.
  • 3
    Podáváme jako snídani s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.