Španělská papriková omáčka
25 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika zelená
- 4stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené papriky krátce opečeme nasucho na teflonové pánvi po všech stranách. Oloupeme je a zbavíme semínek.
- 2Paprikovou dužinu v misce jemně rozetřeme lžící. Přidáme česnek utřený se solí a za stálého míchání přidáváme po kapkách olej.
- 3Omáčku podáváme studenou k různě upravenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.