Španělská polévka s topinkou
30 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1kostkaPolévkové kostky Vitana
- 40gramůOlej stolní
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 300gramůChléb konzumní
- 40gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
21 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Osmahneme ji na oleji dozlatova a zalijeme vodou.
- 2Přidáme masox, dobře promícháme a povaříme asi 15 minut. Polévku osolíme a přikyselíme.
- 3K polévce podáváme topinky smažené na tuku. Můžeme je nakrájet na kostky a použít jako vložku do polévky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.