Španělské tuňákové jednodubky

20 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
33 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky omyjeme studenou vodou a nsjemno nakrájíme.
  • 2
    Vajíčko rozklepneme do vyšší misky a pomalu k němu přišleháme 50 ml oleje, až má směs světlou barvu a je hustá. Pak zvolna přidáváme zbylý olej a minutu šleháme.
  • 3
    Tuňáka slijeme, necháme ho v sítu okapat a pak v misce vidličkou rozmačkáme. Postupně k němu přidáváme připravenou majonázu a mícháme, dochutíme pepřem a solí.
  • 4
    V pánvi na malém množství másla osmahneme dozlatova plátky bílého chleba, rozkrájíme je na menší kousky, potřeme tuňákovou směsí, lehce posypeme nakrájenou cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.