Španělský rybí salát z tresky

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo 8 minut a ihned zchladíme studenou vodou. Oloupeme a nakrájíme na osminky. Uzenou tresku nakrájíme na menší kousky a vložíme do mísy. Okurku rozkrojíme podélně napůl a každou polovinu nakrájíme na slabé plátky. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme do mísy k tresce. Osolíme, zakapeme citronovou šťávou a jemně promícháme. Salát rozdělíme na porce a každou porci ozdobíme osminkami vajec a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.