Španělský rybí salát z tresky
23 min.
Ingredience
- 300gramůTreska uzená
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCibule červená
- 30gramůPažitka
- 6gramůSůl
- 100gramůJablka
- 100gramůOkurka salátová
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo 8 minut a ihned zchladíme studenou vodou. Oloupeme a nakrájíme na osminky. Uzenou tresku nakrájíme na menší kousky a vložíme do mísy. Okurku rozkrojíme podélně napůl a každou polovinu nakrájíme na slabé plátky. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme do mísy k tresce. Osolíme, zakapeme citronovou šťávou a jemně promícháme. Salát rozdělíme na porce a každou porci ozdobíme osminkami vajec a nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.