Špenát s tvarohem

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh rozkrájíme na drobné kostky. Na pánvi silnou vrstvu oleje a kostky tvarohu na něm osmažíme. Když je tvaroh usmažen, přendáme jej do mísy. Nakrájíme a oloupeme cibuli, zázvor a rajčata.
  • 2
    Špenát důkladně opláchneme a necháme ho uschnout. Přidáme špetku soli a povaříme ho společně s nakrájeným zázvorem, česnekem a zelenými chilli.
  • 3
    Špenát vyndáme a rozmělníme ho na jemnou pastu. Na rozpuštěném másle osmahneme cibuli, rajčata a chilli.
  • 4
    Do omáčky umístíme osmahlý tvaroh, zasypeme garam masalou a necháme vařit, dokud tvaroh nepustí veškerou vodu. Do směsi vložíme špenát a mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Ozdobíme máslem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.