Špenát v bílé omáčce

22 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
293 mg
Cukr
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji postupně mlékem a uvaříme hustší omáčku.
  • 2
    Omytý špenát povaříme v osolené vodě 6-8 minut, scedíme a po okapání nahrubo nasekáme.
  • 3
    Nasekaný špenát vložíme do omáčky a povaříme 5 minut. Nakonec přidáme špetku muškátu a nasekanou petrželku.
  • 4
    Podáváme s noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.